Продавець Finik Family - магазин сухофруктів та горіхів преміум якості розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
462 відгуків
+380 (66) 050-50-25Зателефонувати
вул.Паньківська,18, Київ, Україна
+380 (66) 050-50-25
+380 (97) 010-50-25
FINIK FAMILY - магазин сухофруктів і горіхів преміум якості

Використання сухофруктів у кулінарії: рецепти смачних та корисних страв

Використання сухофруктів у кулінарії: рецепти смачних та корисних страв

Сухофрукти - це не тільки здоровий перекус, але і чудовий інгредієнт у багатьох стравах. Вони можуть додати смак і текстуру до солодких і солоних страв, а також зробити ваші страви поживні .

Отже, ось кілька рецептів, які можна з легкістю приготувати з використанням сухофруктів.

Корисні цукерки, у яких немає нічого зайвого.
Що знадобиться?
✔️ 100 грамів м’якого сиру 5% жирності;
✔️ 50 грамів жовтого абрикоса від FinikFamily;
✔️ 50 грамів родзинок Голд від FinikFamily;
✔️ 80 грамів кокосової стружки від FinikFamily;
✔️ мед на смак.
* всередину цукерки можна покласти горішок 

Як приготувати?
1. Абрикос нарізати на кубики, висипати у глибоку місткість. Додати родзинки та залити окропом на 5 хвилин.
2. У глибокій місткості розім’яти сир та додати до нього мед на смак.
3. Змішати сухофрукти та сир.
4. Двома руками скрутити невеликі кульки та обвалити їх у кокосовій стружці.
5. Готові цукерки покласти в морозилку на 2 години.

Готуємо смачний ПІСНИЙ кекс із горіхами та сухофруктами 

Що нам знадобиться?
✔️ 100 грамів журавлини Finik Family
✔️ 200 грамів жовтого персика Finik Family
✔️ 100 грамів світлих родзинок Finik Family
✔️ 50 грамів смаженого мигдалю Finik Family
✔️ 50 грамів волоського горіха Finik Family
✔️ 330 грамів борошна
✔️ 1 великий апельсин
✔️ 100 мл оливкової олії
✔️ 120 грамів цукру
✔️ 20 грамів розпушувача
✔️ 1 дрібка солі

Як готуємо?
1. Змішуємо родзинки та журавлину і заливаємо окропом на 10 хвилин
2. Подрібнюємо ножем волоський горіх, мигдаль та персик
3. На тертці натираємо цедру апельсина (на смак)
4. Вичавлюємо сік апельсину і позбавляємо водою, щоб загальний об‘єм був 250 мл
5. Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем, цукром і додаємо дрібку солі
6. До сухих сумішей додаємо горіхи, цедру та сухофрукти й оливкову олію та сік апельсину з водою
7. Перемішуємо до однорідності
8. Форму змащуємо рослинною олією або вершковим маслом і заливаємо в неї тісто
9. Випікаємо у духовій шафі 40-60 хвилин при температурі 180* С
10. Прикрашаємо кекс, як того бажає ваша фантазія


Ще більше рецептів ви можете  знайти у нас на сторінці в інстаграмі, за посиланням - @finikfamily

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner